Program høsten 2020 og våren 2021.

Koronasituasjonen og uvisshet rundt denne gjør at vi ikke kan utarbeide for detaljerte planer for aktiviteten i fotoklubben det nærmeste året. Planlagt workshop med Conor MacNeill i oktober må foreløpig flyttes til april 2021. Vi hadde også håpet på å arrangere en utendørs fotoutstilling i høst, men også denne må skyves frem i tid. Vi kan imidlertid avholde klubbmøter etter nærmere forholdsregler. Vi har dermed satt opp møtedatoer med innhold frem til jul. Nærmere info om møtene blir sendt ut på epost til medlemmene i forkant av møtene.

Ryfylkekalenderen 2021 vil bli 30 utgave av kalenderen som Strand Fotoklubb utarbeider. Vi ser at vi har utfordringer med både utvelgelsesprosess og salgsprosess som følge av koronasituasjonen, men siden kalenderen er en jubileumsutgave ønsker vi også å produsere kalenderen i år. Nærmere info om innlevering av bilder til kalenderen blir sendt ut i egen epost.

Aktiviteten i september vil være praktiske fototurer knyttet opp mot tildelte områder i Naturvernforbundets fotokonkurranse knyttet til nye verneområder i regionen. Vi har lagt opp til 2 kveldsturer og en heldagstur som følger:

Tirsdag 1 september: tur til Nystøldalen i Lyngsheia. Oppmøte ved Tau Aktivitetshus kl 16.30 eller ved Folkehjelpens hytte i Lyngsheia kl 17.00.
Tirsdag 15 september: tur til Valemyr/Ingvaldstadfjellet/Gjesfjell. Oppmøte ved Tau Aktivitetshus kl 16.30 eller på parkeringsplass ved Gjesfjell.
Lørdag 3 oktober: tur fra Målandsdalen – Driftland – Holtaheia. Oppmøte ved Tau Aktivitetshus kl 10.00 eller i Målandsdalen kl 10.30.
Nærmere info om turene vil bli sendt ut i forkant av turene.

Møteplan høsten 2020.

Tirsdag 13 oktober kl 19.00 i Tau Aktivitetshus. Raymond Eckholm tar en praktisk gjennomgang av bruk av instagram og gir oss tips knyttet til arbeidsflyt og utlegging av innlegg. Fotoklubben ha nå en egen instagramkonto er det er ønskelig at klubbens medlemmer bidrar til økt aktivitet knyttet til denne kontoen. Raymond har i sommer gjennomført en fotografisk biltur fra Jørpeland til Lofoten. Han vil på møtet også vise en billedserie fra denne turen.
Tirsdag 10 november kl 19.00 i Tau Aktivitetshus. Medlemmenes egne bilder, billedvurdering og billedredigering av medlemmenes egne bilder. Ryfylkekalenderen 2021 skal være ferdig for distribusjon.
Tirsdag 8 desember kl 19.00 i Tau Aktivitetshus. Julemøte med reiseskildringer fra medlemmer. Eventuelt annet innhold, nærmere info vil bli gitt i forkant av møtet.

Møtedatoer våren 2021.

Tirsdag 5 januar.
Tirsdag 2 februar.
Tirsdag 9 mars, årsmøte.
April: workshop med Conor MacNeill
Søndag 30 mai: båttur med Helgøyen.
Nærmere program for møtene vil bli utarbeidet i slutten av 2020 når forhåpentligvis koronasituasjonen er mer avklart.