Møteplan

Program høsten 2022 / våren 2023

Tirsdag 4 oktober, medlemsmøte kl 19.00 i Tau Aktivitetshus

Medlemmenes egne bilder. Medlemmene oppfordres til å ta med inntil 20 bilder for fremvisning. I tillegg litt planlegging og info om turen til Fotobonden i Dalen.

Helgen 14 – 16 oktober. Fellestur til Fotobonden Jostein Hellevik i Dalen.

Jostein har flere tilgjengelige fotoskjul. På denne tiden er spurvehauk det mest populære motivet, men det er også mye aktivitet av ulike fuglearter, ekorn mv rundt skjulene. Som følge av utfordringer knyttet til innkvartering må vi be om bindende påmelding innen neste søndag 18 september. Vi vil kreve en egenandel på kr 1.000 for deltakelse på turen.
Påmelding til Svein Ottar Wick, epost: ott-wic@online.no eller telefon: 9016 7940

Tirsdag 1 november, medlemsmøte kl 19.00 i Tau Aktivitetshus

Vi får besøk av fotograf Morten Golimo. Morten har som motto å lage «bilder for hjerte og sjel». Han vil fortelle om ideen bak sine fotografier, fortelle om billedteknikker og vise eksempler på hvordan han billedbehandler sine fotografier. Se hans hjemmeside: https://www.mortengolimo.com/

Tirsdag 6 desember, medlemsmøte kl 19.00 i Tau Aktivitetshus

Medlemmenes egne bilder. Vi regner med at medlemmene har bilder fra fellesturen til Dalen til fremvisning. Medlemmene oppfordres til å ta med inntil 20 bilder for fremvisning. I tillegg vil Roar Notvik vise bilder fra safari i Serengeti.

Når det gjelder aktiviteten våren 2023 er ikke detaljene helt klare, men programmet er i grove trekk som følger:

Tirsdag 10 januar, medlemsmøte kl 19.00 i Tau Aktivitetshus.

Tirsdag 7 februar, medlemsmøte kl 19.00 i Tau Aktivitetshus, sannsynligvis ekstern foredragsholder.

Tirsdag 7 mars, medlemsmøte og årsmøte kl 19.00 i Tau Aktivitetshus.

Tirsdag 14 april, fotoekskursjon, tur til Stavanger med tema gatefoto. Fotografering på utvalgte lokaliteter.

Søndag 4 juni, den årlige båtturen med Helgøyen.

Når annet ikke er oppgitt så avholdes medlemsmøtene i Tau Aktivitetshus kl 19.00. Kontaktperson i fotoklubben er:
Roar Notvik, tlf. 48 03 31 49

Møtene vil bli nærmere omtalt på strandfotoklubb.no et par uker før møtedato.

Vi har i utgangspunktet medlemsmøter første tirsdag i hver måned i perioden oktober – april.