Møteplan

Program høsten 2022 / våren 2023

Tirsdag 4 oktober, medlemsmøte kl 19.00 i Tau Aktivitetshus

Medlemmenes egne bilder. Medlemmene oppfordres til å ta med inntil 20 bilder for fremvisning. I tillegg litt planlegging og info om turen til Fotobonden i Dalen.

Helgen 14 – 16 oktober. Fellestur til Fotobonden Jostein Hellevik i Dalen.

Jostein har flere tilgjengelige fotoskjul. På denne tiden er spurvehauk det mest populære motivet, men det er også mye aktivitet av ulike fuglearter, ekorn mv rundt skjulene. Som følge av utfordringer knyttet til innkvartering må vi be om bindende påmelding innen neste søndag 18 september. Vi vil kreve en egenandel på kr 1.000 for deltakelse på turen.
Påmelding til Svein Ottar Wick, epost: ott-wic@online.no eller telefon: 9016 7940

Tirsdag 1 november, medlemsmøte kl 19.00 i Tau Aktivitetshus

Vi får besøk av fotograf Morten Golimo. Morten har som motto å lage «bilder for hjerte og sjel». Han vil fortelle om ideen bak sine fotografier, fortelle om billedteknikker og vise eksempler på hvordan han billedbehandler sine fotografier. Se hans hjemmeside: https://www.mortengolimo.com/

Tirsdag 6 desember, medlemsmøte kl 19.00 i Tau Aktivitetshus

Medlemmenes egne bilder. Vi regner med at medlemmene har bilder fra fellesturen til Dalen til fremvisning. Medlemmene oppfordres til å ta med inntil 20 bilder for fremvisning. I tillegg vil Roar Notvik vise bilder fra safari i Serengeti.

Når det gjelder aktiviteten våren 2023 er ikke detaljene helt klare, men programmet er i grove trekk som følger:

Tirsdag 10 januar, medlemsmøte kl 19.00 i Tau Aktivitetshus. Tema: bilderedigering, gjennomgang av nyheter i Lightroom, herunder bruk av masker. I tillegg gjennomgang av programvare Topaz AI Sharpen for å redde uskarpe bilder.

Tirsdag 7 februar, medlemsmøte kl 19.00 i Tau Aktivitetshus.

Vi får besøk av Tommy Ellingsen. Tommy er en norsk frilansfotograf har jobbet heltid som fotograf i over ti år. Han jobber regelmessig for nasjonale og internasjonale aviser og magasiner i tillegg til kommersielle oppdrag. Han er fotografen bak det legendariske bildet av Jens Stoltenberg som gir Eskil Pedersen en klem etter Utøya- tragedien. Han har vunnet flere priser, blant annet årets bilde i 2011 med nevnte bilde.

Tirsdag 7 mars, medlemsmøte og årsmøte kl 19.00 i Tau Aktivitetshus.

Tirsdag 11 april, fotoekskursjon, tur til Stavanger med tema gatefoto. Fotografering på utvalgte lokaliteter.

Søndag 18 juni, den årlige båtturen med Helgøyen. Avgang fra Fiskå kl 09.00. Påmelding til Roar Notvik innen onsdag 14 juni.

Når annet ikke er oppgitt så avholdes medlemsmøtene i Tau Aktivitetshus kl 19.00. Kontaktperson i fotoklubben er:
Roar Notvik, tlf. 48 03 31 49

Møtene vil bli nærmere omtalt på strandfotoklubb.no et par uker før møtedato.

Vi har i utgangspunktet medlemsmøter første tirsdag i hver måned i perioden oktober – april.