Båtturen 30 mai er utsatt til 15 august.

Selv om smittetrykket i Strand og Hjelmeland har vært lavt den siste tiden, har smittetrykket vært relativt høyt i regionen. I tillegg er nok mange av medlemmene ikke vaksinert enda.

Smittesituasjonen er verre i år enn på tilsvarende tid i fjor. Det er også vanskelig å overholde 1 meters regelen på en båttur. Vi har dermed valgt å utsette årets båttur til søndag 15 august. Vi håper da at smittetrykket er på et lavt nivå, og regner med at medlemmene minst har fått første runde med vaksine.

Båtturen vil dermed være en fin oppstart på sesongen 2021/2022 og vi regner med å ha et mer normalt aktivitetsnivå i klubben kommende år. Vi vil sende ut nærmere informasjon om båtturen i månedsskifte juli/august.

Vi vil ønske dere en fin sommer både med og uten kamera.