Båttur til Utsira og Røvær søndag 26 mai.

Årets båttur med Helgøyen går til Utsira og Røvær søndag 26 mai. Strand Fotoklubb er 30 år i 2019 og årets tur er dermed en jubileumstur.

Turen starter på Fiskå kl 09.00. Første etappe går rundt sørspissen av Karmøy til Utsira. Etter et par timers opphold på Utsira går turen videre til komlemiddag på Røvær før vi setter nesen hjemover gjennom Haugesund og Smedasundet. Vi må ta værforbehold for turen ut til Utsira. Dersom vi må sløyfe turen ut til Utsira, vil vi i stede gå til den vakre øya Feøy (Føynå).

Turen er åpen for alle klubbens medlemmer og siden turen er en jubileumstur har vi gleden av å tilby medlemmene å ta med seg ektefelle, samboer eller en annen nærstående på turen til å fylle opp ledige plasser. Vi vil benytte en båt som tar 48 passasjerer. Medlemmene har fortrinnsrett, mens «først til mølla» prinsippet gjelder dersom ledige plasser fylles opp.

Påmelding til Roar Notvik ( roar.notvik@lyse.net , tlf 4803 3149 ) innen søndag 19 mai. Vi vil ta en egenandel på kr 100,- for komlemiddagen. Jon Arne Helgøy garanterer fint vær på turen!