Båttur 15 august og Ryfylkekalenderen 2022

Båttur 15 august.
Den årlige båtturen til fotoklubben er satt opp søndag 15 august. Det har vært lite smitte i Strand og Hjelmeland den siste tiden, samtidig som vi regner med at de fleste medlemmene minst har fått en vaksinedose. Helgøy Skyssbåt har i tillegg gjennomført en rekke fellesturer i sommer uten problemer knyttet til smittevern. Vi mener dermed at det er forsvarlig å gjennomføre båtturen. Dette vil være en fin anledning til å starte opp aktiviteten i klubben igjen etter koronapausen.
I utgangspunktet vil turen gå til idylliske Feøy (lokaluttale «føynå») som ligger vest av Haugesund og sør for Røvær. Helgøyen har allerede varslet lokalbefolkningen om vår ankomst! Avgang fra Fiskå kl 09.00 (eller Grønnvik kai for Hjelmelandsbuer). Vi regner med retur innen kl 18.00.
Påmelding til Roar Notvik (tlf 4803 3149  eller epost: roar.notvik@lyse.net ) innen onsdag 11 august.

Ryfylkekalenderen 2022.
Det er tid for å planlegge en eventuell utgivelse av Ryfylkekalenderen for 2022. Arvid har utført mye av det praktiske arbeidet rundt kalenderen i 30 år og ønsker nå at andre medlemmer overtar dette arbeidet. Vi håper på at det er medlemmer som kan bidra til utarbeidelse av kalenderen. Dersom du har anledning til å bidra, ta kontakt med June Sølvi på telefon 9013 6668 eller epost: june@tristania.com innen 11 august.